11 продуктів, які ви не повинні зберігати в морозильній камері

11 продуктів, які ви не повинні зберігати в морозильній камері

Морозильна камера в багатьох випадках виявляється рятівною, за винятком того, коли вона «вбиває» продукти, які ви покладете в неї.

Деякі продукти починають псуватися або втрачають свій смак і вигляд, коли ви заморожуєте і разморжуєте їх.

Перед тим, як покаласти продукти в морозильну камеру, згадайте, чи вони точно відсутні в цьому списку.

Ось деякі з них.

Сир

М'які сири, такі як рікотта, козячий або вершковий, починають розпадатися, коли ви заморожуєте їх. При розморожуванні це призводить до дивних текстурним змін. Тверді сири, такі як пармезан або чеддер, відносно безпечно зберігати в морозильній камері, але буде краще, якщо ви будете купувати тільки ту кількість, що вам потрібно, і зберігати його в холодильнику.

Більшість молочних продуктів

Крем, йогурт, сметана та інші молочні продукти починають розпадатися в морозильній камері.

Яйця

Під впливом занадто низьких температур яйця починають розширюватися, і в результаті їх шкаралупа тріскається. Потенційно це може призвести до розвитку бактерій. Варені яйця і яєчні соуси, такі як голландський, майонез і безе, також не слід тримати в морозилці. Якщо вам дійсно необхідно заморозити яйця, розбийте їх (можете відокремити білки від жовтків) і зберігайте в герметичному контейнері.

Смажена їжа

Хрустка скоринка на смаженої їжі (тобто її краща частина) втрачається при заморожування і дефростації. Тому тримайте її подалі від холоду.

Кава

Ви можете заморозити закритий пакет свіжого обсмаженої кави на строк до одного місяця. Але як тільки ви відкриваєте пакет і дістаєте його з морозилки, кава може почати руйнуватися. Розморожування та повторне заморожування каву залишають конденсат на зернах, в результаті вони поглинають запахи морозильної камери.

Водянисті продукти

Продукти з високим вмістом води, такі як кавун, салат або огірки, виходять млявими і сирими, якщо їх заморожувати і розморожувати.

Свіжі трави

Спробуйте залишити пучок свіжої зелені в морозильній камері, і ви знайдете там коричневу сиру масу. Замість цього ви можете з'єднати їх з вершковим маслом або песто, так як обидва ці продукту замерзають без проблем.

Приготовлені макаронні вироби

Приготовлена паста перетворюється в калюжу кашоподібного глютену після того, як її заморозити. Уникайте цього будь-якою ціною.

Соуси, загущені борошном або кукурудзяним крохмалем

Загущені соуси, наприклад бешамель, розділяються при заморожуванні і відтаванні. При цьому втрачається їх зовнішній вигляд.

Авокадо

Текстура авокадо змінюється при заморожуванні і перестає бути шовковистою.

Картопля

Заморожена картопля стає м'якою і зернистою. Навряд чи вам хочеться саме такого продукту.
488
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...